OVER ONS

Wij zijn een jong en dynamische bedrijf gespecialiseerd op het gebied van elektro techniek. C.van Dee V.O.F bestaat sinds 1995 en is gestart in Maurik. Al snel groeide de orderportefeuille en was de locatie te klein, vandaar de keuze in 1998 om het voort te zetten in Eck en Wiel. Het bedrijf bestaat uit volleerde monteurs en leerling monteurs. Wij bieden als bedrijf veel mogelijkheden tot het opleiden van nieuwe elektro monteurs. Het goed opleidingen van leerlingen vinden wij erg belangrijk zodat ze het elektro vak straks met de juiste kennis kunnen uitvoeren.

EVEN VOORSTELLEN

FRANK VAN DEE
FRANK VAN DEEEigenaar
Na een opleiding van 8 jaar elektro techniek en het behalen van mijn TSI diploma, ben ik onder de vleugels van mijn ouders mee genomen in het bedrijf. Sinds 2008 ben ik fulltime werkzaam in het bedrijf en heb met volle overgaven en toewijding dit mooie bedrijf overgenomen van mijn ouders Chris en Ria van Dee. Zo heb ik dus al een enige tijd ervaring in de elektro techniek en probeer ik altijd op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen.
BRADLEY VAN HORSSEN
BRADLEY VAN HORSSENElectricien
Op de middelbare school de serieuze keuze gemaakt wat ik “later” wilde worden. Toen besloten op aanraden van mijn vader om de Elektro techniek in te gaan. Ik werk sindsdien met veel plezier bij Frank.
Veelal particulier werk waarbij we nauw samenwerken met de klant en hierdoor zetten we prachtige eind resultaten neer. Als ik dan langs een afgeronde klus rij denk ik: Made by me. Toch wel een gaaf gevoel!
ANGÉLICA VAN DEE
ANGÉLICA VAN DEEKantoor medewerkster
Moeder van 2 kinderen en al ruim 10 jaar werkzaam in het familiebedrijf van Dee Elektrotechniek. Ik zit op dinsdag, woensdag en donderdag ochtenden op kantoor en doe daar verschillende werkzaamheden. Van telefoon opnemen tot aan documenten verwerken. Mocht u naar kantoor bellen op deze ochtenden dan bestaat er een grote kans dat ik u te woord sta. Ik ga met veel plezier naar mijn werk omdat het bijzondere aan dit bedrijf is dat mijn vader Chris ermee gestart is, en inmiddels mijn broertje Frank zijn functie als directeur heeft overgenomen. We zijn daarmee een echt een familiebedrijf .
Archief
Archief

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

00:00 – 24:00

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

07:00 – 16:00